A Spinto Hungária Kft. hivatalosan is az év autóipari belépője, felfedezettje

  • A Spinto Hungária Kft. hivatalosan is az év autóipari belépője, felfedezettje

    A Spinto Hungária Kft. hivatalosan is az év autóipari belépője, felfedezettje

    2019. november 20-21-én Budapesten tartották a CEE Automotive Fórum konferenciát, amelyen a 17 országot, így Magyarországot is felölelő térség autóipari szereplői vettek részt. A konferencia fővédnökei a magyar kormány részéről az Innovációs és Technológiai Minisztérium, valamint a HIPA (Hungarian Investment Promotion Agency) voltak.

    Az első nap végén meghirdetett díjátadókon a Spinto Hungária Kft. projektet két kategóriában is díjazásra jelölték:

    • Az év autóipari befektetése
    • Az év autóipari új belépője, felfedezettje

    A fenti kategóriákon belül jelölésre kerültek olyan jelentős cégek, mint a Porsche Werkzeugbau szlovákiai üzeme és a Bilfinger csoport projekt mérnöki tevékenységre szakosodott egyik leányvállalata.

    A zsűri a térségben komoly érdekeltségekkel rendelkező nagy OEM-ek iparági szakértőiből került felkérésre, úgy mint a Daimler AG és Volkswagen AG. Az év autóipari új belépője, felfedezettje kategóriában a Spinto Hungária Kft. három jelölt között elhozta a díjat.

    Az év autóipari új belépője, felfedezettje

    A díj átadásánál a zsűri kiemelte az alapítás teljesítményét, egyediségét, továbbá a projektnek a térség autóipari fejlődéséhez tett hozzájárulását. Ez egy komoly, nemzetközi elismerés a projekt alapításában részt vett befektetőknek, finanszírozóknak és természetesen a cég dolgozóinak is.

    Megerősít minket abban, hogy az az út amire léptünk jó irány és a megkezdett utat folytatni kell.

Széchenyi 2020
KKV-START
BAR-1.1.1-21-2021-00027
Translate »